Deze 4 tips voor het schoonmaken van je badkamer moet je zien

De badkamer schoonmaken is een vervelend klusje wat je erg veel tijd kan kosten. Wij hebben een aantal tips die je tijd gaan besparen bij het schoonmaken van je badkamer. En je hebt er ook geen dure schoonmaakmiddelen voor nodig dus het bespaart je ook geld.

Leidingen reinigen met een bruistablet

Iedereen heeft wel eens een verstopte leiding in de badkamer. Het water stroomt steeds slechter weg en dit kan onder andere komen door haren in de leiding. Je kunt ervoor kiezen om een loodgieter in te schakelen maar dit kan je al snel €40-€50 per uur kosten. Ook kun je een gootsteenontstopper gebruiken maar deze kunnen erg prijzig zijn. Je kunt hiervoor beter een paar bruistabletten gebruiken. Doe 2 bruistabletten in de leiding en daarna goed doorspoelen met warm water. Mocht dit niet helpen kun je altijd nog een loodgieter bellen maar dit trucje proberen is zeker slim en kan je een hoop geld besparen.

Laat kranen glimmen met babyolie

Kranen kunnen soms best dof worden door slijtage en vaak schoonmaken met bijtende schoonmaakmiddelen. Je kunt je kranen weer een mooie glans geven met wat babyolie. Wrijf een aantal keer met een doekje met wat babyolie erop over de kraan en je zult zien dat de kraan weer blinkt.

Ben jij benieuwd naar de volgende 2 tips? Kijk snel op de volgende pagina…