Met deze 7 middeltjes kun je zelf buikpijn verlichten

Iedereen heeft weleens last van buikpijn. Over het algemeen hebben vrouwen vaker last van buikpijn dan mannen maar het blijft voor iedereen erg vervelend. Natuurlijk kun je bij de dokter en apotheek op recept of zonder recept een middel of pillen krijgen om de buikpijn te verminderen of te verhelpen maar vaak werkt dit maar slecht. Daarnaast is dit niet heel goed voor je gezondheid.

Waar komt buikpijn nu eigenlijk vandaan vragen veel mensen zich af? Hier kun je heel veel redenen voor bedenken, pittig eten, te vet eten of teveel frisdrank drinken kan een van de redenen zijn van erge buikpijn! Als je hiermee stopt is de kans op buikpijn al kleiner maar toch kun je nog van genoeg andere dingen buikpijn krijgen.

De kosten voor de pillen krijg je vaak niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wij hebben 7 natuurlijke middelen op een rijtje gezet die je buikpijn kunnen verhelpen en verlichten!

1 Gember

Gember bevat veel anti-flammatoire eigenschappen, waardoor je stoelgang sneller worden bevordert waardoor je maag beter tot rust kan komen. Je kunt dus een stukje gember eten of er een heerlijke gember thee van maken om buikpijn te verlichten.

Bekijk op pagina 2 de overige 6 natuurlijke middelen die je helpen buikpijn te verlichten en te verhelpen!