Wat deze vrouw van deze 110 jaar oude boom heeft gemaakt is indrukwekkend

Het lezen van boeken vinden wij heerlijk. Op vakantie nemen veel mensen altijd boeken mee om lekker relax een boek te lezen. Ook kopen wij regelmatig boeken en zelfs E-books om ergens meer over te weten te komen, hiervoor hebben wij onder andere een boek gekocht over huizen. Dit boek gaat vooral over wat er allemaal bij komt kijken om een huis te kopen. Hierbij moet je denken aan de hypotheek, financiering en verzekeringen.

De non-profit organisatie Little Free Library had een geweldig idee om hun boeken liefde uit te bereiden met een eigen mini boekenwinkel waar mensen boeken gratis kunnen huren en ruilen met andere boekenliefhebbers.

Er zijn maar liefst wereldwijd 75.000 mini bibliotheken die in 88 landen worden aangeboden. Prachtig om zulke infinitieven te zien, het is geweldig om mensen die weinig geld verdienen te ondersteunen met geweldige boeken en genres om te lezen.

Deze kleine bibliotheek is echt de gaafste die wij ooit hebben gezien. Hij is te bewonderen in Coeur d’Alene, Idaho. Op de volgende pagina zie je het geweldige eindresultaat wat deze familie uiteindelijk met de 110 jaar oude boomstam heeft gedaan. Het eindresultaat zag echt niemand aankomen! Bekijk het nu zelf!